Afsluiting Kleine Hoeven/Hallenstraat 27 sept tot 1 okt 2021

De gehele weg de Kleine Hoeven tot aan de Hallenstraat in Bladel wordt in opdracht van gemeente Reusel-De Mierden vernieuwd. Begin september is gestart met de voorbereidingen, zoals het rooien van bomen en het verleggen van kabels en leidingen. 

In tegenstelling tot het bericht dat wij 10 september jl. plaatsten, is het helaas toch noodzakelijk om de verbinding tussen Reusel en bedrijventerrein de Sleutel komende week (vanaf maandag 27 september tot vrijdag 1 oktober as. ) af te sluiten. Bestemmingsverkeer t.b.v. De Strook blijft nog wel mogelijk.

OBGB is in overleg met beiden gemeentes om de overlast voor iedereen zo veel mogelijk te beperken. Kijk voor meer informatie op (Weg)werkzaamheden | Gemeente Reusel-De Mierden (reuseldemierden.nl). Indien u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Patrick van der Heijden (team Ruimtelijk Beheer gemeente Reusel-De Mierden) via 088 – 497 01 54.