Reanimatiecursussen door lidbedrijf C.O.T.A.

Iedere week krijgen 300 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Reanimatie door omstanders verdubbelt de kans op overleving, zeker wanneer hier snel mee wordt gestart. In samenwerking met lidbedrijf C.O.T.A. is het mogelijk om op bedrijventerrein de Sleutel reanimatie en AED cursussen te volgen. In de cursus Reanimatie en AED leer je reanimeren en hoe je een AED gebruikt. Tijdens de cursus leer je hoe je controleert of een slachtoffer bij bewustzijn is en of deze persoon nog ademt. Ook het geven van borstcompressies en beademen komen aan bod.

Tijdens de klassikale lessen oefen je deze vaardigheden in de praktijk op een reanimatiepop, onder deskundige begeleiding van een gediplomeerd docent. Uiteraard wordt rekening  gehouden met de RIVM richtlijnen.

Over de cursus:
– Duur: 4 uur klassikaal (18:30 t/m 22:30 uur)
– Trainingslocatie: Raambrug 48, Bladel
– Groepsles
– Individueel inschrijven via Cursus data – C.O.T.A. (cotabv.nl) (maak daarbij de keuze BLS AED OBGB)
– Vaak vergoed door zorgverzekeraar, of belastingtechnisch interessant.
– Kosten € 52,50 (exclusief BTW).

Bij goed gevolg ontvang je:
– Certificaat ‘Reanimatie’
– Minigids Reanimatie & AED

Data najaar 2021:
– Donderdag 21 oktober 2021
– Donderdag 28 oktober 2021
– Maandag 22 november 2021
Uiteraard is het ook mogelijk om de cursus in-company te volgen (vanaf een aantal van 8 personen). Neem dan contact op met C.O.T.A. per e-mail of telefoon, om een datum in te plannen.
Zie www.cotabv.nl