Coronateststraat verhuisd naar Van Dissellaan

Vanaf begin november 2021 in de testlocatie van Lead Healthcare, voorheen gevestigd bij Van Ham Tenten op de Sleutel in Bladel, verhuisd naar Van Dissellaan 4A te Bladel.  Er wordt bij het testen gebruik gemaaktvan de door het Outbreak Management Team (OMT) geadviseerde sneltest van Abbott of Roche. De uitslag is beschikbaar binnen een kwartier en het is noodzakelijk om te reserveren. Bij positief resultaat wordt telefonisch contact opgenomen met de geteste persoon en de testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek. De kosten bedragen € 35,= (excl. BTW) per test.

In het kort:
– De locatie van Bladel van Dissellaan is aan de van Dissellaan 4A te Bladel. Openingstijden (voorlopig): ma t/m do 8:00 – 18:00 uur, vr 08:00 -20:00, za 08:00 – 18:00, zo 9:00 – 17:00
– Volg op locatie de aangegeven huisregels (op borden aangegeven).
– Reserveren is verplicht via de website www.leadhealthcare-covidservices.nl
– Testresultaten worden binnen 15 minuten gedeeld met de geteste persoon. Positieve resultaten worden doorgegeven aan GGD t.b.v. het Bron en Contact onderzoek.
– De test met neusswap wordt afgenomen door een getrainde zorgprofessional.
– Lead Healthcare Covid Services biedt reizigers die negatief testen een reisdocument waarop staat dat zij negatief getest zijn op COVID19.
– Lead Healthcare heeft een Corona Expert Team, bestaande uit bij hun werkzame artsen en apothekers. Zij zijn medisch en farmaceutisch inhoudelijk verantwoordelijk.
– Heeft u interesse in afname van grotere aantallen testen? Neem dan contact op met Joany Pontjodikromo van Lead Healthcare:
Joany Pontjodikromo – 06– 14304714 – joany@leadhealthcare.nlhttp://www.leadhealthcare-covidservices.nl