OBGB-lidbedrijf in beeld: RoKo Lastechniek

Mark Rossiau staat al vijftien jaar aan het roer bij RoKo Lastechniek. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat elke las met precisie wordt gelegd.
Bij RoKo Lastechniek kun je terecht voor alles wat met lassen te maken heeft: ‘We maken onderdelen, halffabricaten en complete eindproducten  van staal, rvs en aluminium. We leveren aan diverse sectoren zoals de machinebouw, voedings- en verpakkingsindustrie, landbouw en scheepvaart.’,  aldus Mark.   

In de OBGB-serie Lidbedrijf in Beeld dit keer een interview met Mark Rossiau. Mark adviseert beginnende ondernemers om niet te lang te wachten met een beslissing. Vaak heb je je kans dan al gemist. Kwaliteit en levertijd zijn allebei heel belangrijk, dat is de beste tip die Mark ooit van een andere ondernemer gekregen heeft.

Het mooiste compliment is dat een tevreden klant na een afgerond project een vervolgorder plaatst. Zo eenvoudig is het. Het complete artikel is verschenen in PC55 en via deze link te lezen. Ondanks de verhuizing naar Reusel zegde Mark zijn OBGB-lidmaatschap niet op. En dat is dan weer een compliment aan OBGB!