Fiets mee op de Fiets naar je Werk Dag ! 

Fiets je mee? We dagen je uit!!! Kom in beweging en fiets mee naar je werk op 19 mei! Binnen de Kempen is OBGB actief bezig te werken aan een betere bereikbaarheid van de bedrijventerreinen. De rol van de fiets neemt hier een belangrijke plek in. Fietsen draagt daarnaast bij aan de vitaliteit van de werknemers en levert direct een bijdrage aan duurzaamheid. Daarom gaat OBGB samen met Brainport Bereikbaar de komende tijd aan de slag met o.a. fietsstimulering. 

Op de 16e landelijke Fiets naar je Werk Dag dagen we je uit om zoveel mogelijk medewerkers op de fiets naar het werk te laten gaan en de auto te laten staan. Op deze dag zetten we de fietser op een ludieke wijze in het zonnetje. Hiervoor stellen we een gratis promotie-pakket voor de deelnemende fietsers van de OBGB-werkgevers beschikbaar (op =op). Tijdens de dag is het gebruik van de fiets in te zetten als een actieve vorm van teambuilding. Ook levert het je als werkgever positieve ervaringen op van het gebruik van de fiets, maar uiteraard ook negatieve. Input waarvan we allen kunnen leren.

We dagen je uit om met je bedrijf mee te doen aan de Challenge voor OBGB-leden. Stuur ons als werkgever mooiste, leukste, meest inspirerende foto/video als weergave van de fiets naar je werkdag en win een verzorgde lunch voor het deelnemend personeel aan de Challenge. Het beeldmateriaal gebruiken we daarna voor een weergave in de nieuwsbrief als verslag van de dag, maar uiteraard sta je als werkgever vrij om je deelname op je eigen social mediakanalen uit te dragen.

Hoe doe je mee? Voor de distributie van de promotie-pakketten ontvangen we graag per mail naar JWijnen@brabantsekempen.eu uw aanmelding met daarbij
– het aantal geschatte deelnemers binnen uw bedrijf
– contactgegevens.
Dit ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 13 mei. Wij zorgen dat je tijdig de pakketten ontvangt.
Klik hier voor teksten die te gebruiken zijn richting medewerkers om deze te motiveren mee te doen.

Op de Fiets naar je Werkdag op 19 mei ontvangen we graag voor 13:00 uur het beeldmateriaal voor de deelname aan de Challenge.

Tot op de fiets op de 19e…!