Vacature voorzitter

OBGB is op zoek naar een nieuwe voorzitter.

De ondernemersvereniging in Gemeente Bladel vertegenwoordigt de belangen van zo’n 300 lokale ondernemers en heeft als doelstelling om als collectief een beter werkklimaat op de bedrijventerreinen te realiseren.

We besteden aandacht aan thema’s als Mobiliteit & Bereikbaarheid, Huisvesting, Energie & Duurzaamheid, Schoon & Veilig en Ontmoeten & Kennismaken.

Met een actief bestuur, betrokken ondernemers en in samenwerking met diverse stakeholders zijn we een sterke, stabiele en gezonde vereniging.

Profiel

Als voorzitter ben je het gezicht van onze vereniging. Je bent commercieel onafhankelijk, vertrouwd in de regio en je geeft richting aan het beleid op basis van de behoeften van de ondernemers.

Je leidt de bestuursvergaderingen en ALV en je neemt deel aan relevante bijeenkomsten georganiseerd door de vereniging, of op uitnodiging van partners. Op basis van actuele onderwerpen formuleer je, samen met het bestuur, de thema’s waar aandacht aan geschonken dient te worden.

Samen met een bestuurslid van OBGB neem je zitting in het bestuur van het Kempisch Ondernemers Platform, waar bovenlokale projecten uitgevoerd worden.

Interesse? Stuur een e-mail met motivatie naar info@obgb.nl