Laden Evenementen

Op 14 mei 2020 vond een livestream OBGB plaats met het thema OBGB: Ondernemen op 1,5 meter afstand. Kijk naar deze opname met veel positiviteit, inspirerende verhalen en mooie ideeën van OBGB ondernemers.

Journaal 
Dank aan Anne-Marie Fokkens voor de professionele begeleiding. Ondernemers Anton van Limpt van Bestronics BV Veldhoven (en vice-voorzitter OBGB), Roel van Heugten van Metaal Flex Nederland B.V., Martijn van den Broek van Van Ham Tenten & Podia B.V. en Guus Schippers van MS Schippers | Passion for Farming zijn vooral bezig met nieuwe ontwikkelingen, stellen zich flexibel op en richten zich op de kansen die er zijn. Het helpt niet om elke dag naar het 8 uur journaal te kijken, want daar worden we niet vrolijk van.

Maak er wat van!
Ook kwam een betrokken burgemeester Gemeente Bladel Remco Bosma aan het woord die voorstander is van extra steun aan start ups, samenwerking met Brainport (ecosysteemgedachte) en vanuit het crisisteam bezig is met aandacht voor korte en lange termijn problemen in de regio. Hij voelt zich zowel burgemeester als burgervader en heeft brieven geschreven naar ondernemers, inwoners en kinderen in zijn gemeente. Zijn advies: maak er wat van!

Op https://www.youtube.com/watch?v=UNLXDhK5tmw is de livestream terug te kijken.